Om Glarmesteren

Mere end 30 års erfaring i glasbranchen

Glarmester Christian Dalgaard er et glarmesterfirma i Esbjerg, som består af ejer og glarmester Christian Dalgaard. Med mere end 30 års erfaring inden for glasbranchen ved jeg alt om glas, og jeg er derfor leveringsdygtig i alle glasopgaver, hvad end de er store eller små.

Høj faglighed, god kvalitet og kunden i fokus. Det er de nøgleord, der altid præger mit arbejde. Gennem årene har jeg fået stor erfaring i at yde den bedste service, og derfor forstår jeg også vigtigheden i at kunden er tilfreds – både før, under og efter endt arbejde. Det vil mine kunder opleve ved, at jeg både sørger for en grundig rådgivning før opgavens start, løbende opdatering under udførelsen af arbejdet og naturligvis oprydning og bortskaffelse af affald efter afsluttet opgave. Jeg er nemlig først glad, når jeg har leveret et stykke arbejde, jeg kan være stolt af, og når kunden er helt tilfreds.

Jeg er gamle i gårde i branchen og har derfor opnået stor erfaring med alle facetter af glarmesterfaget. Det betyder dog ikke, at jeg stopper med at udvikle mig. Jeg holder mig altid opdateret på nye tendenser og trends inden for faget, og jeg benytter mig kun af de allerbedste metoder, værktøjer og teknikker.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til en opgave er du velkommen til at ringe på tel. 40 17 60 17

Glarmester Christian Dalgaard … løser alle opgaver indenfor glas